hrobka rodiny Bernheirerovy

Na obdélném základě šest nízkých oktogonálních pilířů spojených parapetními výplněmi pročleněnými kruhovými otvory. Na pilíře navazují sloupy s profilovanými patkami, prstenci a listovými hlavicemi (motiv vinné révy), nesoucí lomené arkády. Arkády dekorované kružbami (trojlisty s liliemi), vrcholí vimperky lemovanými kraby, zakončenými křížovými kytkami s poupaty. Mezi vimperky umístěny fiály. Vimperky kryjí sedlovou stříšku hrobky. V nároží stříšky chrliče. Linii hřebene stříšky zdůrazňuje kovová mřížka s motivem stylizovaných lilií. V prostoru vymezeném sloupy a uzavřeném vzadu plnou stěnou uložen náhrobník s krycí deskou a s kamennou sochou Panny Marie s dítětem. Klenba o dvou polích, křížová lomená, s profilovanými žebry a svorníky. Na závěrové stěně hrobky nápis.