kaple sv. Anny

Orientovaná jednolodní kaple s půlkruhovým presbytářem a vežičkou nad západním průčelím. Západní průčelí je mírně zvlněno, střední část konvexně vystupuje, boky jsou probrané a na nárožích přechází do sdružených pilastrů. Na střední ose je prostý obdélný vstup s kamenným ostěním a naznačeným klenákem, nad ním segmentové okno s páskovou šambránou. Průčelí je završeno mohutnnou vyloženou římsou s vlysem. Nad římsou vystupuje hranolová vežička zakončená malou makovicí, po stranách s volutovými křídly, nad nárožími jsou umístěny na soklech kamenné vázy. Věžička je členěna půlkruhově zaklenutými okny s pásovými šambránami a lisenovými rámci. Boční fasády jsou zcela hladké, členěné jen zapuštěnými segmenovými okny.