kaple sv. Jana Křtitele

Jednolodní kaple obdélného půdorysu, uzavřená trojboce, krytá sedlovou střechou se šablonovou krytinou. Ze hřebene vyrůstá hranolový plechem pobitý sanktusník s cibulovou bání (rovněž z plechu). Sanktusník vrcholí kulí se zdobným kovaným dvojkřížem. Sokl nízký, hrubě omítaný. Průčelí hladká, pouze na hlavním západním průčelí římsa oddělující štítovou trojúhelnou část. Štít v polovině výšky dělen méně výraznou římsou, pod níž je jedno oválné okénko na výšku. Spodní část západního průčelí jednoosá, ve vrchní části kruhové okénko s malovanou pásovou šambránou. Pod kruhovým okénkem segmentově zaklenutá nika, zřejmě zde byla umístěna soška. Hlavní vstup v ose s kamennými venýři s půlkruhovým sklenutím, vrata dřevěná dvoukřídlá plasticky členěná. Nad portálem pole s nápisem "BENEDICITE-FONTES-DOMINO". Při JZ nároží boční vstup na kruchtu pravoúhlý v kamenném ostění. Nároží zdobena malovanou bosáží. Na hlavní římsu západního průčelí navazuje podstřešní oběžná římsa. Boční stěny prolomeny po jednom okně s lomeným obloukem (celkem tedy čtyři okna) zdobenými malovanými šambránami. Spodní polovina oken zaslepena, vrchní části opatřeny mříží.