kaple sv. Vojtěcha

Zděná, omítaná, zhruba orientovaná stavba. Půdorys se skládá z obdélné lodi se zaoblenými nárožími a odsazeným trojboce uzavřeným presbytářem. Střecha je valbová, krytá eternitem. V hřebeni osmiboký sanktusník krytý cibulovou bání a křížem ve vrcholu, krytý eternitem. Fasády člení lisénové rámy a profilovaná římsa. Okna jsou obdélná, segmentově završená. V Z průčelí pravoúhlý vstupní protál se štukovým ostěním a středním zvýrazněným klenákem s datem 1738. Dveře dřevěné dvoukřídlové s pásovými závěsy a klasovitě skládanými prkny (asi 1. polovina 18. století). Nad portálem původně 2 malované znaky. Obdobně řešené portály v ose jižní a severní fasády, navíc opatřené segmentovou supraportou, dveře jednokřídlé barokní.