kostel sv. Antonína Paduánského

Jednolodní roubená stavba situovaná přibližně ve směru sever-jih. Má obdélnou loď a polygonální presbytář, k jeho jižní straně je přistavěna rovně ukončená sakristie. Hlavní průčelí je zvýrazněno dvojicí hranolových opěráků s pultovými stříškami. Na hřebeni střechy nad hlavním průčelím vztyčena drobná věžička s vysokou jehlancovou stříškou krytou plechem a ukončenou makovicí. Celý kostel je zvenčí opláštěn šindelem, rovněž sedlová střecha s nestejnou výškou hřebenů má šindelovou krytinu. Loď i presbytář jsou prolomeny z každé strany pětibokými okny s barevnými vitrážemi a červeně natřenými jednokřídlými okenicemi. Do kostela se vstupuje z hlavního (severního) průčelí a ze západní strany. Interiér je plochostropý, deštění trámových stropů je opatřeno lištami kladenými kolmo na trámy. Stěny jsou obložené svisle kladenými deskami s lištami na spárách. Triumfální oblouk je polygonální, zdobený malovanými kazetami. Výmalba interiéru je provedená v modro-bílé barevnosti, spodní část stěn má hnědý nátěr. Podlahy jsou dřevěné. Sakristie je přístupná z presbytáře i zvenčí dveřmi v západní stěně.