kostel sv. Maří Magdalény s ohrazením hřbitova

Areál hřbitovního kostela sv. Máří Magdalény se nachází ve střední části obce, v širším okolí je oklopen nízkou i vyšší novodobou zástavbou. Hranice areálu jsou dány průběhem zděné ohradní zdi, vymezující zároveň plochu hřbitova. Součástí areálu jsou kostel, bývalá márnice a ohradní zeď se vstupními branami. Stavba orientovaného, volně stojícího kostela se nachází v jihovýchodním sektoru areálu. Do severovýchodního koutu areálu je situována někdejší márnice, začleněná do ohradní zdi a dnes využívaná jako skladovací prostora. Hlavní vstup do areálu je prolomen přibližně ve středu východního úseku ohradní zdi. Zhruba naproti, v protilehlém západním úseku, je prolomen další vstup, k němuž z jihu přiléhá památkově nechráněný objekt kolumbária s urnovými pohřby.