kostel Všech svatých

Orientovaná, podélná jednolodní stavba. Kněžiště zakončené půlkruhem. Obestavěno pětibokým pláštěm, je zaklenuto křížovou klenbou s výsečemi na pas. K jižní straně kněžiště přiléhá čtyřboká věž, pod věží sakristie, zaklenuto křížovou klenbou, žebra klínového profilu se protínají v kruhovém svorníku a končí přiložené v koutech. Podélná loď zaklenutá dvěma poli křížové, hřebínkové klenby, mezi zdvojenými pasy. K její jižní straně přiléhá pětiboká kaple (zpovědní), zaklenutá valenou klenbou a výsečemi, závěr výsečemi mezi pasy, oblomenými přes roh. K severní straně přiléhá pětiboká kaple P. Marie Lurdské s půlkruhovými příporami v koutech s prstencem a protáhlou krychlovou hlavicí, zaklenutá stejně jako kaple protější. V ose západního průčelí pravoúhlá předsíň se zvlněným štítem, opakujícím se v průčelí lodi. Materiál: lomový kámen, cihla, omítnuto. Renesanční náhrobek Jana z Linhartic z r. 1562.