Kudelův rodinný dům

Dvoupodlažní dům na téměř čtvercovém půdorysu s puristicky hladkými fasádami členěnými pouze okenními otvory různých formátů. V prvním podlaží asymetricky řešeného jižního průčelí (do ul. Klácelovy) prolomeno v levé části obdélné čtyřdílné okno, ve druhém podlaží tyto okna dvě. Východní průčelí díky svažitému terénu trojpodalžní, v ose přízemí prolomen hlavní jednokřídlý vchod krytý plochou stříškou a z každé strany tři malá obdélná okna, v ose druhého podlaží menší obdélné okno doplněné z pravé starny dvěma malými okénky. Vpravo severního průčelí vstup do zadrady a patrně dvě trojdílná okna, druhé podlaží čtyřosé s jednodílnými vertikálními okny a jedním (ve čtvrté ose) trojdílným, třetí podlaží prolomeno pouze jedním čtyřdílným oknem. V levé části západního průčelí (do ul. Havlíčkovy) situován hlavní vstup do zahrady se čtyřkřídlými dvěřmi a plochou stříškou, vpravo šestidílné okno. Ve druhém podlaží prolomeno nad vstupem čtyřdílné okno a vpravo od něj jedno malé horizontální okno.