lázeňský dům - hostinec

Obdélný přízemní dům s mansardovou střechou, situovaný na nábřeží souběžně s řekou, vlevo pod kaskádovým schodištěm. Dům tvoří protějšek k čp. 57. Západní polovina domu je nově vystavěna až na část obvodových zdí. Jižní fasáda má devět os s obdélnými okny, v osmé ose jsou místo okna obdélné dveře. Ve střeše nad průčelím obnoven vikýř se třemi okny. Na západní straně domu byla dvě okna a dveře do zadní chodby. Na východní straně je kamenná nika s konchou a nádrží na vodu, ve štítě je dvojice obdélných oken a trojúhelné okénko. Fasády byly žlutě natřené. Jižní má bosovaný střed a je členěna pilastry a podokenními nástavci, obnovena původní barevnost (bílá s červeným dekorem). Sokl je kamenný, vpředu se sklepními okénky v kamenných rámech s klenáky.