litinový náhrobek Roberta Antona Salma a jeho ženy Felicie

Při východní straně panského hřbitova situovaný celolitinový náhrobek ve formě kříže. Na kamenné obdélné základně stojí oktogonální podstavec tvořený nízkou soklovou částí ukončenou výžlabkem, vysokou středovou částí s bohatým novogotickým dekorem (hrotitá okna s kružbami, polygonální pilastry na nárožích), ukončený ustupující oktogonální římsou. Na čelní straně je umístěn plastický, barvou odlišený minuskulní nápis: Ewig in Gott vereint / ROBERT / Altgraf zu SALM / geb. 19. Dez. 1804. / † 25. Maerz 1875 / FELICIE / Altgraefin zu / SALM / Clary Aldringen / geb. 9. Okt. 1815. / † 17. Febr. 1902. / Beider einziges / Kindcher todtgeboren / 25. August 1852. / R.I.P. Z podstavce vyrůstá latinský kříž zdobený zkříženými pruty vytvářejícími geometrické obrazce.