lovecký zámeček

Zámeček na okraji svahu nad loukou se skládá ze dvou volně stojících přízemních budov, spojených krytým přechodem. Hlavní velký pavilon na kamenné podezdívce, je podélný, přízemní, krytý plechovou střechou, opatřený otevřenou arkádou, nesenou litinovými sloupky. Litinové tordované sloupky, v horní části zdobené ornamentem, vytvářející iluzi arkády. Stěny budovy z vlnitého plechu. V průčelí šest okenních os, okna obdélná, boční průčelí má okna trojdílná s půlkruhovými záklenky. V interiéru klenby valené segmentové. Malý pavilon, stojící za hlavním velkým, je přizemní obdélného půdorysu, krytý sedlovou střechou, stěny má rovněž z vlnitého plechu, nová okna, v interiéru jednu společenskou místnost. Přečnívající střecha nesena kovovými plochými pilíři, zdobenými ornamentem krajkové struktury. S hlavním pavilonem spojen sedlovou stříškou, kryjící přístupový chodník.