měšťanský dům

Řadový třípodlažní dům, tříosý s podloubím, střecha sedlová s hloubkově orientovaným hřebenem a ukončená štíty. Hlavní průčelí má v parteru jeden oblouk podloubí, po stranách betonové opěráky, oblouk lemován úzkou pásovou archivoltou. Přízemí pokryto rustikou v omítce, která je stažena do klenáků. Hlavní klenák sbírá z profilované kordonové římsy. Okna na profilovaných podokenních římsách, lemované šambránami s páskem a ušima, profilovaná hlavní římsa. Štít trojúhelný, se dvěma okny na nízké atice. Původní patrový renesanční štít zničen. Doplněk: V podkroví půdní byty. Dvorní fasáda hladce omítaná, trojosá, v přízemí asymetricky, se zapuštěným vstuepm vlevo a dvěma výrazně většími okny. Nad vstupem v polopatře menší ležaté okénko. Kolem všech oken jednoduché šambrány. Římsa jednoduše profilovaná (kyma a deska), nad ní novodobý trojúhelný štít se dvěma okny.