měšťanský dům

Řadový dvoukřídlý (hlavní severní křídlo a přičleněné úzké jihozápadní křídlo) patrový dům téměř obdélného půdorysu. Dům je zděný, se štukovými detaily, omítnutý v barvě bílé a modrošedé. Hlavní severní průčelí je o třech osách, s průjezdem na východní straně. Přízemí je členěno omítkovou rustikou. Portál vedoucí do průjezdu je završen dvěmi symetrickými štukovými esovkami stočenými do volut, s vysokým klenákem a naddveřní prolamovanou římsou. Nad rozměrnými téměř čtvercovými přízemními okenními otvory je klenák a nadokenní zalamovaná římsa. Patro je pročleněné pilastry s ionskými hlavicemi a vpadlými poli s vykrajovanými rohy. Obdélné okenní otvory mají šambránu s lištou, parapatní římsu, klenák a nadokenní trojúhelnou (u krajních okenních otvorů) a segmentovou římsu (uprostřed) se suprafenestrou s jemným štukovým dekorem. Zvýšená půdní nástavba nad profilovanou průběžnou římsou je členěná lisénami, obdélnými poli a třemi půdními horizontálními okénky téměř obdélného tvaru. Korunní římsa je profilovaná. Jižní průčelí severního křídla je o dvou osách, se zdobným jednoduchým geometrickým štukovým dekorem okenních otvorů. Východní průčelí jihozápadního křídla je o dvou okenních osách se štukovým dekorem shodným s jižním průčelím severního křídla.Střecha je sedlová s plechovou krytinou.