měšťanský dům

Nárožní patrový dům, ležící na SZ konci náměstí. Dům má obdélný půdorys s hlavním V průčelím do náměstí. Střecha je valbová, tašková, s několika volskými oky a drobnou stříškou nad V průčelím. Fasády jsou prosté, J průčelí je zcela nezdobené. Průčelí do náměstí je členěno patrovou a ukončeno výraznou korunní římsou s vlysem. Ve střední části je zvýrazněno mělkým rizalitem, v přízemí zdobeným rustikou a zakončeným frontonem s konzolovou římsou. Průčelí V je členěno třemi páry sdružených okenních os, J je dvouosé. Okna jsou obdélná, symetricky rozmístěná, na boční fasádě jsou menší. Dvojice oken ve středu přízemí je rámována dvěma oblouky arkády. Římsy průčelí končí cca 1m za nárožím, navazující korunní římsa je fabionová. Obdélný vstup je umístěn v J průčelí.