měšťanský dům

Patrový dům se sedlovým zastřešením se do Rožmberské ulice obrací čtyřosým průčelím s hladkou nečleněnou fasádou, ve spodní části krytou kabřincovým obkladem. Přízemí má krajní osy tvořeny obdélnými vchody s rovným nadpražím, střední dvě osy jsou tvořeny čtvercovými otvory oken s plastovou výkyvnou výplní s jednolitým zasklením. Čtyři osy patra jsou tvořeny okny obdobnými těm v přízemí. Všechny otvory mají boční hrany zaoblené. Vzhledem ke svažité poloze se levá část fasády nachází v relativně nižší úrovni, levý vchod do prostor domu je umístěn níže. Oba vchody jsou přístupné betonovými schodišti se stupni z umělého kamene. Levý vchod je vybaven plnostěnnými dřevěnými dveřmi s jednoduchým rámovým členěním. Vchod vpravo je vybaven dřevěnými dveřmi se zasklením z ornamentního skla. Sedlová střecha je kryta režnou francouzskou taškou. Jihovýchodní část pozemku je součástí větší terasy, část na parcele 323/4 je kryta betonovými panely s podlahou tvořenou betonovou stěrkou.