měšťanský dům

Patrová omítaná fasáda je čtyřosá, v mírném svahu, který se zvyšuje směrem na západ. Přízemí obsahuje tři okna a vstup umístěný ve třetí ose zleva. Patro má všechny osy okenní. Otvory jsou obdélné na výšku. Plocha je vertikálně členěna mezipatrovou užší profilovanou římsou a hmotnější podstřešní římsou. Sokl vyrovnávající sklon svahu je téměř neznatelně vystouplý z hlavní plochy fasády, jinak odlišen není. Dvě levé okenní osy v přízemí obsahují nová nevhodná plastová okna s izolačními dvojskly s členěním uvnitř. Dveře vstupu jsou novodobé dřevěné, plnostěné s nadsvětlíkem. V pravé ose menší obdélné plastové okno. Plochy přízemí bez členění. V patře jsou okenní osy vybavené stejnými okny jako v levých osách přízemí. Patro je členěno rustikovou lezenou na nárožích a ve střední ose souměrnosti. Okna jsou lemována plastickou šambránou se zdůrazněným prostým klenákem. Okna jsou doplněna parapetní římsou. Prostory parapetu jsou zdobena obdélnými poli se širokým pásovým lemem, celek dosedá na mezipatrovou římsu.