měšťanský dům

Nárožní dvoupatrový dům s dvouosými průčelími orientovanými do ulic Panské a Mečové zastřešený mansardovou střechou. Střecha domu je otevřena novodobými vikýři (do ulice Mečová čtyřmi, do ulice Panská jedním). Fasády obou průčelí horizontálně člení trojice kordonových říms a završuje je korunní římsa nesená hustým sledem konzol. Sdružená okna jsou lemována profilovanými šambránami a přímými parapetními římsami na konzolách s obdélnými zrcadly ve vlysu. Okna 1. patra jsou navíc opatřena přímými nadokenními římsami na konzolách a s plastickým květinovým motivem ve vlysu. Nadokenní římsy jsou kryty plechovými stříškami. Okenní výplně minimálně zapuštěné do líce fasády. V první ose fasády do ulice Panská se nachází klasicistní portálek krámku se segmentovým záklenkem a vedle něj vstup, akcentovaný portálem ukončeným stlačeným obloukem se středovým klenákem. Jednokřídlé vstupní dveře jsou dřevěné s nadsvětlíkem. Vstupní chodba z ulice Panská je sklenuta valeně, po pravé straně se v přízemí nachází rozlehlá místnost, sklenutá valeně, s lunetami stýkajícími se ve středu klenby. Místnost je spojena s prostory vedlejšího domu, v nichž pokračuje restaurace. Schodiště do patra sklenuto valenou klenbou na pasech, do dvora otevřené oválnými okny. V patrech zaklenutí schodiště neckovou klenbou a stlačeným obloukem. Dům má dochovány hodnotné historické sklepy.