měšťanský dům

Volně stojící, patrový objekt na obdélném půdorysu v přízemí zděný, v patře hrázděný. Hlavní průčelí do ulice má v přízemí 6 a v patře 8 okenních os. Okna v přízemí mají ostění s nárožními uchy a podokenními římsami. V ose se nachází pravoúhlý vstupní portál s kamenným profilovaným ostěním. Má nadsvětlík, na jehož horním rámu je vytesáno : ANNO F.K.H. 1745. Nad tím je polygonální nástavec zdobený nikou s mušlí uprostřed a koulemi po stranách. Levá boční fasáda o 4 a 5 osách je ukončena prostě bedněným štítem se 2 okny. Pravá boční fasáda je bez oken v přízemí, má bedněné patro s 3 okny a štít. Střecha je polovalbová, krytá šindelem. Při zadním průčelí se nachází patrový přístavek, bedněný, střecha je kryta šindelem.