měšťanský dům

Patrový frontový dům se sedlovou střechou, jehož průčelí je členěné nízkou profilovanou římsou. Průčelí je pokryto ve štuku provedeným horizontálním kvádrováním. Vstup jednoduchým portálem s pravoúhlým kamenným ostěním. Nástavec, tvořený vysazenou profilovanou římsou a kruhovými úseky, s vloženou hlubokou mušlovitou nikou. Vlevo od portálu jsou dvě trojdílná okna s profilovanou podokenní římsou, akcentována ve štuku imitovaným nadlehčovacím obloukem, vpravo nově vložený výkladec se vstupem. Šest pravidelně rozložených oken v patře s jednoduchou římsou je orámována hustě profilovaným štukovým rámem obdélníkovým. Pod okny jsou ve štuku vyznačená obdélná pole s rámujícími pilastry a vloženým kruhovým terčem. Týž motiv obdélných polí s terči je pod profilovanou hlavní římsou. Ve dvoře se nachází jen nehodnotná novostavba.