městský dům U Tří mouřenínů

Čtyřpatrový objekt o pěti okenních osách s mansardou. V přízemí jest prodejna, vedle zalamovaného vstupního portálu s reliéfními postavami dvou mouřenínů je pamětní deska Goethova pobytu v Karlových Varech. 1. patro je prosklené, uprostřed se nalézá vitráž se třemi mouřeníny na každé straně zkoseného okna. Celým 1. patrem prochází lodžie s kovaným zábradlím. Liché okenní osy vyšších pater jsou opatřeny balkony rovněž s kovaným zábradlím. Krajní mansardy jsou završeny trojúhelníkovým štítem. Okna mají jednoduše profilované šambrány, mezi okny 2. patra je štuková ornamentální výzdoba, jinak je fasáda hladká. Štuková výzdoba mezi okny 1. podlaží je fragmentem původní stavby, původní jsou i vstupní dveře s dřevořezbou – ponecháno Ohmanem při přestavbě v roce 1910.