nájemní dům

Řadová čtyřpatrová budova, jejíž čtvrté patro je novodobou nadstavbou. Uliční průčelí je 9ti-osé. Zóna přízemí je členěna výkladci a vstupy do obchodů a její horní část je obložena reklamními tabulemi. Ve třetí ose zprava je prolomen průjezd do dvora. Horní patra jsou prolamována obdélnými okny, které dosedají na rovné parapetní římsy. Okna 1. - 3. patra mají rovné nadokenní římsy, které ve spodních dvou patrech spočívají na volutových konzolách, zdobených vegetabilním štukovým dekorem a perlovcem. Plochu pod římsou člení obdélný vpadlý rám. Plocha bezprostředně nad okenním otvorem je vpadlá. Nad okny třetího patra probíhá původní korunní římsa, jež se táhne v šířce celé fasády a nad kterou je vyzdvižena patrová nadstavba. Její plochu člení pouze rovné podokonní římsy. V šířce čtyř krajních osna pravé straně je plocha vpadlá a lemována je lezénovým rámem. Nádvorní fasáda je členěna pravoúhlým trojosým rizalitem, ke kterému na obou stranách přiléhají balkony. Fasáda je prolamována pravoúhlými okny různé velikosti a postrádá další architektonické členění. Střecha je sedlová.