návesní kaple

Kaple na obdélném půdorysu orientovaná podélnou osou směrem S-J. Průčelí jsou členěná prostě, závěr je řešen jako rovný s výrazně půlkruhově do hmoty vybranými rohy, zastřešení je valbové, krytina dvojitě kladená keramická bobrovka. Ze severní fasády vyrůstá hranolová věž krytá plechem a zakončená kovovým křížkem. Jednoprostorová zděná stavba s předsazeným závětřím, se sedlovou střechou nasazenou na profilovanou římsu. Postranní stěny trojbokého závěru jsou konkávně prohnuté. Nad vstupní částí je hranolová zvonice se stanovou stříškou. Boční stěny lodi jsou členěny lizénami, uprostřed každé je okno s půlkruhovým ukončením. Vstupní portál je segmentově zaklenutý - nad ním ve štítu otvor se segmentovým ukončením. Omítka je hladká, štuková, okrové barvy, s bílými plastickými články.