Nový zámek

Areál zámku leží na samém okraji jižního historického jádra městečka, jižně od autobusového nádraží. Ústřední částí areálu je budova zámku, v jejímž severovýchodním sousedství se rozkládá hospodářský dvůr, sevřený od severu obytnou budovou a od východu hospodářským křídlem, před jehož jižním průčelím se nachází nevelká stavba bývalé kočárkárny. Hlavní vjezd do dvora přiléhá k severovýchodnímu nároží zámecké budovy. Jižní čelo dvora je otevřeno do nevelkého parku, který se prostírá směrem k jihovýchodu. Jižní část parku je narušena recentní výstavbou několika budov, které náleží do komplexu přilehlé továrny. Předmětem ochrany je zámek, obytný dům, brána dvora, hospodářské křídlo dvora, kočárovna, park s rybníkem, ohradní zeď parku a pozemky vymezeného areálu. Na ploše památky se nacházejí nechráněné novodobé provozní objekty.