obchodní dům

Sedmipodlažní administrativní a provozní budova oděvního družstva Vkus obsahuje kanceláře, dílny, provozní, prodejní a reprezentativní místnosti družstva pro malosériovou a zakázkovou výrobu oděvů Zavěšenou prosklenou uliční fasádu tvoří panely s integrovanými okny v ocelových rámech, kolem svislé osy otevíravými okny v hliníkových rámech s parapety z šedomodrého skla. Hlavní fasáda je vertikálně členěná průběžnými hliníkovými pilastry. Vystupující nárožní dvoupodlažní rizalit s velkými okny je členěn průběžnými horizontálními parapety a jeho předsazení kryje boční schodiště, vedoucí na nástupní podestu k hotelu International a pod mostem, který v interiéru původně propojoval společenské prostory budovy Vkusu s hotelem. Střešní terasa nad 7. podlažím byla, stejně jako společenský sál, určena také pro společenské akce a přehlídky. Kromě oceli a skla byly na fasádě použita skleněná mozaika, vstupující i do interiérů, pískovec.