ohradní zeď

Areál hřbitova je ze tří stran ohrazený, z jižní rozšířené strany hřbitov ohrazuje novostavba. Severní a východní strana je ohrazena přibližně 1,5 m vysokou kamennou zdí s pultovou, směrem dovnitř se svažující kamennou stříškou. Východní strana je zděná s korunou chráněnou směrem ven se svažující pálenou krytinou. Vstup na hřbitov je umožněn přes hlavní bránu umístěnou přibližně ve středu východní strany. Brána je tvořena dvěma zděnými hranolovými sloupky ukončenými vyloženou profilovanou římsou, na jejichž vnitřní straně jsou zavěšena segmentově zakončená křídla tvořená pásovinou s převládajícími vertikálně tvarovanými prvky. Panský hřbitov je ohrazený zvlášť. Ohradní zeď má vyzděný kamenný sokl, na nějž je napojen litinový plot z jednotlivých tyčí ukončených hrotem s květinovým rozvilinovým pásem umístěnými mezi robustnějšími litinovými nosnými sloupky. Hřbitov je přístupný dvoukřídlou branou umístěnou v obdélném rámu, nad rámem je umístěna supraporta z tepané pásoviny s akanty a rozvilinami. Uprostřed je umístěný knížecí salmovský znak.