park

Volně krajinářská kompozice v mírně modelovaném terénu na návrší nad místní komunikací a rozlehlým rybníkem jižně od centrální osy průhledu. Park je z jižní strany oddělen kamennou zdí, v západní části areálu příjezdová komunikace s kovanou branou. Západně je park oddělen od bývalého hospodářského dvora kovovým oplocením, severní a východní strana parku neuzavřena. Jednoduchý systém obvodové komunikace kolem zámku doplněn novodobě zpevněnou asfaltovou plochou před terasou východního křídla zámku. V ose jižního průhledu oválná terasa umožňující výhled na rybník s památníkem Cypriána Lelka. Porost parku tvoří především kosterní domácí dřeviny javor mléč Acer platanoides, javor klen Acer pseudoplatanus, javor babyka Acer campestre, habr obecný Carpinus betulus, dub letní Quercus robur, lípa srdčitá Tilia cordata, z významnějších jehličnanů borovice vejmutovka Pinus strobus, jedlovec kanadský Tsuga canadensis. Dříve uváděný nahovětvec kanadský Gymnocladus dioicus byl již odstraněn. Park byl částečně v 90. letech 20. století rehabilitován, vyžaduje systematickou údržbu, obnovu cestní sítě a ošetření významných stromů.