pivovar

Dvoutraktová patrová budova s valbovou střechou krytou bobrovkami na půdorysu písmene L v JZ sousedství zámku. Hlavní jižní průčelí devítiosé, přičemž střední osou přízemí je hlavní vstup do průjezdu opatřený půlkruhovým barokním pískovcovým portálem a erbem rodu Harrachů. Ostatní osy jsou tvořeny šestidílnými dvoukřídlými okny s kamennými šambránami. Střecha je opatřena na J straně třemi trojúhelníkovitými vikýři a několika menšími střešními okny. V průjezdu a na severní straně jižního traktu jsou zazděny ještě další dva menší harrachovské erby. V přízemí jižního traktu pravidelně řazené místnosti, klenuté valeně s lunetami či křížově. V patře jsou ploché stropy. Zadní druhý trakt je novodobý a je členěn obdobně.