Pojišťovna Continentale

Řadový dům skeletové konstrukce, složený z čelního třítraktu s dvorním jednotraktovým přízemním přístavkem a levého křídla, které se v zadní části rozšiřuje z jednotraktu na dvojtrakt, přičemž počínajíc 1. p. pokračuje tato část jen levým traktem; dvojetážově podsklepený, krytý plochou střechou. Hlavní průčelí je devítiosé, pětipatrové s podkrovím, ustupujícím za čelní terasu; přízemí a 1. p. kryté tmavošedým kamenem, další patra světleji omítnutá. Hl. interiérům vtiskla výtvarný charakter poslední adaptace: Bankovní hala má obklad ze světle šedé žuly, v níž tmavší pásy člení stěny shodně s rytmem prostorového rozvrhu a rámují dveře či bloky schránek atp., nebo uzavírají velkoplošné čtverce ze šedohnědého kamene.