pomník obětem I. a II. světové války

Památník sestává z jednotlivých pamětních desek zavěšených na pilířích podloubí radnice. Dvě desky visí na krajních pilastrech stěny podloubí, zbývající na bočních a zadních stěnách pilířů do náměstí. 1. část s názvem "Oběti světové války" má čtyři desky formátu 94x71 cm a dvě desky formátu 95x65 cm. Na deskách je zapsáno celkem 86 jmen padlých, 2. část s názvem "Oběti národní poroby/ a odboje za svobodu/ 1938 - 1945//" tvoří jedna deska, na niž je ve dvou sloupcích zapsáno 25 jmen. Tato deska je o velikosti 99x78 cm. Všechny desky jsou z černého mramoru s pozlacenými jmény padlých. Jména na všech deskách jsou řazena abecedně, Čtyři desky jsou zavěšeny na zdi radnice v podloubí, tři desky jsou zavěšeny na sloupech podloubí radnice. Na jednom ze sloupů je malý výklenek, v němž je uložena "Prsť z hrobu padlých u Zborova". Prsť je vložena do malé skříňky