radnice

jednopatrová řadová budova o 5 okenních osách, s hranolovou věží nad střední osou. Střecha sedlová, krytá eternitovými šablonami, věž zastřešena stanovou plechovou střechou. Průčelí vodorovně členěno profilovanou kordonovou a korunní římsou. Přízemní část průčelí členěna pásovou rustikou. Ve střední ose přízemí obdélný vstup. Okna obdélná, šestitabulková, v 1. patře s jednoduše profilovanými šambránami s ušima. Nad hlavním průčelím čtyřboká věž, při patě věže na volutových křídlech dvě pískovcové rokokové vázy. Věž je vodorovně členěna patrovou a korunovou římsou, svisle je členěna lisenami a v horní části pilastry, odsazenými od nároží. První patro členěno lisenovými rámci v ratmu okenních os. V 1. patře věže kasulové okno v pískovcovém ostění s páskou na obvodě a závěrečným klenákem. Omítka štuková, nátěr šedý, (dříve žluto-šedá kombinace).