rodinný dům Josefa a Marie Sedlákových

Dvoupodlažní objekt s asymetricky řešenou fasádou vybudován na téměř obdélném půdorysu. Hlavní průčelí nárožního domu směřuje do ul. Havlíčkovy. Vlevo je prolomeno vstupem s vodorovným nadpražím, krytým plochou stříškou, k němuž vede dvouramenné schodiště s trubkovým zábradlím. V levém nároží jsou ve druhém podlaží dva díly nárožního okna. Pravá část hlavního průčelí je do suterénu prolomena garážovými vraty. V prvním podlaží pak trojicí obdélných dvoudílných oken a ve druhém podlaží oknem čtyřdílným. Okna vsazena ve špaletách a se zvýrazněnými parapety. Levé boční průčelí dvouosé s pásovým předloženým oknem v první ose a kruhovým okénkem ve druhé, nad nímž je ve druhém podlaží nárožní okno. Zadní průčelí v pravé části člení přízemní půlkruhový rizalit s průběžným oknem a terasou v patře. Fasáda domu ponechána zcela hladká. Objekt kryje plochá střecha.