rodinný dům Roberta Schneidera

Volně stojící podsklepený rodinný dům o dvou nadzemních podlažích na čtvercovém půdoryse s plochou střechou, obklopený zahradou, k němuž v hlavním průčelí připojena zvýšená terasa s přístupovým schodištěm s plochou stříškou na dvou hranolových sloupcích. Zahradní fasáda je doplněna zimní zahradou s lodžií v patře s terasou. na severovchodní straně pokračuje terasa na střeše přístavku přízemí. Fasády jsou členěny nepravidelně rozmístěnými okny různých tvarů s americkým posuvným otevíráním, plochy tvoří bílé lícové cihly. Je zakončena výrazně vysazenou obíhající korunní římsou, nad níž ještě atika. Nosná konstrukce nadzemní části domu je dřevěná. Plot do ulice je tvořen hladkou podezdívkou, sloupky z lícového zdiva stejného jako na fasádách a vodorovného rastru latí zesíleného trubkami.