sousoší Kalvárie

Samostatně v polích stojící sousoší zhotovené z maletínského pískovce, asi 500 cm vysoké, plint má rozměry 180x127 cm. Postament, který je v celé výšce na přední straně rozšířen a konvexně tvarován, má zdvojený hranolový sokl, v dolní části vertikálně zdobený větvičkami. Dřík je lemován volutovými křídly, jejíž plocha je opatřena květinovým dekorem, který je rovněž na jeho čelní straně v nízkém reliéfu s kající se Maří Magdalenou v tradičním pojetí u skály s nádobou na vonnou mast. Bohatě profilovanou a segmentově vzepjatou římsu lemuje zubořez a v ose ji překrývá reliéf oblaků s holubicí s rozepjatými křídly. Na římse je další postament pokrytý rostlinným dekorem a girlandou, na něm je osazen jetelový kříž s Ukřižovaným a s páskou s iniciálami „IN / RI“, na patce kříže je nápis: „JESU TOD / UNSER LEBEN“,. Na krajích římsy dolního postamentu stojí v kontrapostu v podživotní velikosti sochy s kovovými svatozářemi – vpravo Panna Marie, vlevo sv. Jan. Na přední straně soklu dolního postamentu je nápis ve verších: „O Sohn Gottes ich Uhre dich / SIMM diesel Oper an vor mich / Durch dein Bitteres Leden bitte dich / In deine Heil O Murder schluse mich“. Na zadní straně jméno donátora sousoší: „Anton Lekl Stiffter“