společenský dům

Nárožní dvoupatrový dům s mělkým středním rizalitem, ukončeným tympanonem, krytý sedlovou střechou. V přízemí je kavárna s upravenými okny, vsazenými do ploché bosáže. Obě horní podlaží člení lizény na soklech, nesoucí průběžný vlys a jednoduchou římsu. Jejich okna jsou vložena do pravoúhlých rámů v 1. patře s římsami na konzolách. V hladkém tympanonu je umístěna kartuše s festony a se znakem města ve středu. Interiér je plochostropý, vestibul upraven secesně. Jádro budovy pochází z doby založení lázní, základní kámen byl položen roku 1793. Přilehlý objekt je novorenesanční, postaven v letech 1876–1877 arch. Gustavem Wiedermannem a opraven po ohni v roce 1904. Součástí areálu jsou vnější terasy.