stodola

Na dvoře samostatně stojící přízemní stodola, zastřešená sedlovou střechou, situovaná štítem k jihu. Obvodové konstrukce i vnitřní dělící příčka jsou vyzděny z cihel, štít je bedněn širokými prkny. Mohutná dvoukřídlá vrata s malým vstupním otvorem, jsou dřevěná, svlaková. Samostatný vstup na zahradu je obdélný s trámovou zárubní, osazený dřevěnými jednokřídlými svlakovými dveřmi s pásovými závěsy s liliovitým ukončením, doplněnými dvěma kovanými závorami. Krov vaznicové soustavy s dvojicí stojatých stolic. Dřevo bylo již částečně opracováno na katru, ručně dotesávané, spoje na dřevěné kolíky. Na latích se zachovala spodní vrstva dřevěných, ručně štípaných šindelů, překrytých eternitovými šablonami.