SUBTERRA

Výškovou administrativní budovu tvoří dvojice propojených hranolů, kdy jeden mírně převyšuje druhý. Jedenáct poschodí u vyšší části zakončuje převýšené technické patro. Nízký parter se rozprostírá na větším půdoryse než výšková část. Fasády člení okna spojená do horizontálních pásů jednotně na celé jižní a severní fasádě. Východní a západní průčelí prolamují pouze chodbová okna vycházející z trojtraktové dispozice. Budova prošla kompletní modernizací. Ve vstupních a patrně ani v jiných prostorách se nezachovaly původní prvky. Fasády si i přes novou barevnost zachovaly původní koncept s pádovám dělením. Původní fasádní panely měly světle okrový odstín. Společnost Subterra v roce 2004 realizovala poblíž budovy betonové umělecké dílo Milana Knížáka „Prostřený stůl“.