sýpka

Stavba je umístěna na severozápadním nároží pozemku. Stojí na obdélném půdorysu se sedlovou střechou krytou taškovou krytinou. Směrem na severozápad objektu dominuje barokní vykrajovaný štít původně ohraničený a zakončený kuželkami, z nichž se dochovala jen jedna. Pohledové štítové průčelí je ve všech podlažích dvouosé. S obdélnými otvory rámovanými šambránou. Nad okny je průběžná profilovaná korunní římsa. V štítu je nad římsou prosto atiky vrcholící další římsou, na níž navazuje ještě jednou římsou vodorovně dělený štít. Mezi okny v první etáži štítu se nachází obdélníkové pole s erbem. Vnější severní boční stěna je prolamována úzkými větracími otvory. Směrem do dvora jsou ve zdi prolomeny nesourodě rozmístěné okenní otvory. V přízemí je v ose průčelí širší vstupní otvor. Zcela vpravo je další segmentově zaklenutý vstup nahoře s otvorem se sešikmeným parapetem. V přízemí se nachází ještě další dva otvory. V patře je trojice otvorů vlevo dva okenní s mělkou šambránou a jeden dveřní. Omítka sýpky se dochovala v torzálním stavu.