tepelná elektrárna a vodojem

Objekt je orientován od severu k jihu. V jižní části se nachází dvojitý vodojem ve zděné dvoupatrové věži. Posledním patrem věže je dřevěné bedněné patro dvojice vodojemů, střecha sedlová. Schodiště a WC bylo provedeno ve východní části věže. K věži na severu přiléhá dvouprostorová elektrárna členěná na strojovnu a kotelnu. Ve strojovně byla osazena dvojice pump a dynam hnaných parními stroji. Ve strojovně byla osazena dvojice vodotrubných parních kotlů. K východní stěně kotelny přiléhal dřevěný přístavek zauhlování. Objekt nebyl podsklepen vyjma kouřovodu. Komín byl proveden u severní stěny elektrárny. Elektrárna byla opatřena sedlovou střechou s větracím světlíkem nad kotelnou. Elektrárna s vodojemem byla stavebně upravena a slouží dnes skladovacím účelům.