tvrz

Pozůstatky tvrze se nachází na zalesněné terase východně od obce. Západní část svahu je zcela zničena bývalým lomem. Z tvrze se zachoval jen nevelký zbytek jádra (původně cca 37 x 32 m) s fragmenty zdiva z lomového kamene, předhradí a vnější opevnění. Vlastní jádro na přístupných stranách – od východu – chrání v půlkruhu dvojice příkopů (vnitřní je 15-17 m široký a 6 m hluboký, vnější má šířku 13-16 m a hloubku 4 m) a vnější val až 2,5 m vysoký. Mezi příkopy se nachází plošina 12,5-19 m široká, snad předhradí, s okraji lemovanými hrázkami, pozůstatky po ohrazení. V jihovýchodní části vnějšího valu je patrná sníženina, na kterou navazuje přerušení příkopu – patrně se jedná o vstup. Zalesněno smíšeným porostem.