vila

Dvoupatrová vila stojící v zahradě. Fasáda obrácená do ulice je symetricky řešená s dominujícím převýšeným a půlkruhově vystupujícím proskleným tělesem schodiště. Po jeho stranách uzoučká okna. Zahradní fasáda s předstupujícím 1.patrem na kovových sloupech, které nese terasu v celé šíří fasády. Okna v 1.patře pětidílná, horizontálně pojatá, ve 2.patře symetricky vstupy na terasu. Střecha upravená jako terasa, zakončená kovovým zábradlím z kulatých profilů. Interier - zachován bez mladších zásahů s dochovanými architektonickými detaily. Zahrada je členěná drobnými architektonickými prvky, má řadu cenných vzrostlých stromů. Z ulice je zahrada vymezena zděnou zídkou s kovovým oplocením se sloupkovým portikem vstupu.