vlastní vila arch. Mojmíra Kyselky

Řadový rodinný dům je zasazen do svahu na úbočí Žlutého kopce tak, že východní uliční fasáda je třípodlažní s přímým vstupem jak do suterénu, tak do přízemí venkovním schodištěm. Západní průčelí do zahrady je dvoupodlažní s přímým vstupem na terén z 2. NP. Ve třetím podlaží je předsazená venkovní terasa. Koncepčně jde o dvougenerační dům s dvěma byty propojenými dvěma schodišti. Pětiosá východní fasáda sestává v suterénu ze čtyř oken a vstupu. V přízemí tři levé osy tvoří pásové okno. Čtvrtá a pátá osa je otevřenou lodžií s přímým venkovním schodištěm ke vstupu a organicky konvexně tvarovaným plným zábradlím s kruhovým sloupem. V nejvyšším podlaží je pásové okno o pěti osách s původními kovovými skládacími okny. Meziokenní pilířky a ostění jsou obloženy travertinem. Zeď s garáží vymezuje východní hranici zahrady domu.