stará radnice

Hlavní průčelí o jedenácti osách se vstupem uprostřed. Jednotlivá podlaží oddělují mezipatrové profilované římsy. Střední rizalit vrcholí přímou atikou se středovým akcentem s trojúhelným štítem vynášeným toskánskými pilastry, kam byl umístěn ciferník hodin. Uliční průčelí bočního křídla sedmi osé, má shodné architektonické řešení, jen v krajní části přízemí byl novodobě upraven obchodní portál prodejny tabáku. Střechy jsou sedlové, zvalbené v nároží, kryté eternitovými šablonami. Hlavní vstup do objektu je situován ve střední ose středního rizalitu, a zasazen do obdélného kamenného portálu se středním klenákem, který nese vlys se lví hlavou. Okna jsou obdélná, špaletová a čtyřkřídlá, otevíraná dovnitř budovy s jednoduchým poutcem.