zahradní domek

Jde o zděný omítnutý objekt, zasazený do terénu. Postavený je na obdélném půdorysu. Jihozápadní průčelí chrání v dolní části sokl. Lehce vpravo od osy stěny se nachází okno ve špaletě. Novodobá výplň je trojkřídlá, trojdílný je i hořejšek. Fasádu zakončuje trojúhelný štít. Severozápadní průčelí, opatřené nízkým soklem, má na pravé straně obdélné zádveří s pultovou střechou, krytou vláknocementovými šablonami. V přední stěně jsou jednokřídlé dveře s proskleným hořejškem, nad nimi je obdélné, na šířku orientované nedělené okno. V boční stěně je nahoře velké dvoukřídlé okno, s křídly rozdělenými dvěma vodorovnými příčlemi. Dole se napojuje nízká obdélná přístavba s rovnou střechou, v jejíž levé stěně je vstup do sklepa. Vpravo a vlevo od středu fasády se nachází stejné okno ve špaletě, s novodobou výplní. Ta je dvoukřídlá, s křídly rozdělenými vodorovnou příčlí na poloviny a s poutcem oddělenou dvoudílnou horní částí. Kolem pravého okenního otvoru je šambrána s profilovaným vnějším okrajem. Severovýchodní průčelí má v dolní části dosti vysoký sokl z lomového kamene, doplněného u nároží a nahoře cihlami. Uprostřed stěny je stejné okno jako na protější straně. Na rozdíl od něj je však zde stejná šambrána jako u pravého okna severozápadního průčelí. Stěna vrcholí trojúhelným štítem s plastickým orámováním. Jihovýchodní průčelí je v pravé části bez otvorů, k jeho levé straně, která výrazně předstupuje, je připojená dosti vysoká obdélná přístavba. Na levé straně její jihovýchodní stěny jsou dveře, pultová střecha má lepenkovou krytinou imitující kvádry. Dům má sedlovou střechu s vláknocementovou krytinou. Ve středu její jihovýchodní strany je zasazen velký dřevěný podávací vikýř se sedlovou střechou.