zámek

Volná, čtyřkřídlá jednopatrová budova (9 x 7 os) uzavírá malý, nepravidelně obdélníkový dvůr (2 x 2 osy) obklopený ze tří stran ochozy v obou podlažích dodatečně uzavřenými. Vnitřní fasády a zadní průčelí hladké, jižní vstupní průčelí a boky člení v přízemí pásová rustika, v patře zdvojené pilastry s římsovými hlavicemi nesoucími podstřešní dórské kladí. Obdélná okna s jemně profilovanou šambránou mají v přízemí parapetní římsu, v patře navíc pod parapetní římsou čabrakový motiv a střídavě lomené a segmentové nadokenní římsy. Pod nimi kruhové terče. V ose vstupního průčelí trojosý rizalit, završený štítem s kamennými vázami. Vstup do objektu zajišťuje portál se segmentovým záklenkem. V nadpraží jeho kamenného ostění zavěšena kartuš se znaky J. A. Mayerswalda a jeho ženy rozené z Moravce. Za portálem průjezd do dvora, zaklenutý valeně s výsečemi. Místnosti plochostropé. Střecha mansardová. Materiál: smíšené, hladce omítnuté zdivo; krytina - bobrovka