zámek s kaplí, sýpkou a aliančním erbem

Uprostřed dvora patrový trojkřídlý raně barokní zámek někdy z konce 17. století vystavěný šlechtickou rodinou Schliků. Zámek byl empírově rozšířen o boční křídla v 1. pol. 19. století a vnitřek novodobě upraven v průběhu 20. století. Jižně od zámku se rozkládá nevelký volně řešený park s ústředním paloukem lemovaným kulisou vzrostlých dřevin. Na východním okraji parku, jihovýchodně od zámku, empírová zámecká kaple sv. Rozalie z 1. pol. 19. století. Západním směrem od zámku a zámeckého parku se rozkládá mohutná třípatrová barokní budova sýpky z roku 1700 postavená Philippem Spannbruckerem podle staršího projektu Jeana Baptisty Matheye, rozšířená ve 30. letech 19. století. Východně od zámku dvoukřídlá hospodářská stavba stájí, na jejímž severním štítu je umístěn alianční znak z 1. pol. 19. století. Kolem parku jsou dochovány zbytky ohrazení, které dříve zřejmě sahalo až k budově sýpky. Areál se svými částmi: 1. zámek (na st. p. č. 115), 2. sýpka (na st. p. č. 116), 3. kaple (na st. p. č. 113/7), 4. alianční znak (na st. p. č. 113/7)