zámek s bývalým pivovarem

Jednopatrová trojkřídlá stavba s přístavbami objektů bývalé sladovny a pivovaru. Stavba s hranolovou věží, krytá sedlovou střechou s průjezdem do nádvoří má hladkou fasádu prolomenou obdélnými okny s částečně dochovanou výzdobou psaníčkovým sgrafitem. Původní tvrz pravděpodobně z 1. poloviny 14. století na sklonku 70. let 16. století přebudována asi za Karla Herborta z Fulštejna na renesanční zámek, který byl v první polovině 18. století barokně přestavěn a později od 2. poloviny 19. století, po požáru v roce 1835, dále upravován pro hospodářské potřeby velkostatku. Jako pivovar a palírna sloužil zámek již před rokem 1673. Celkově rekonstruován po roce 1977. Zámecký park, rozloha 1,36 ha. Torzo menšího přírodně krajinářského parku nacházející se v těsné blízkosti zámku.