zámek, s omezením: bez pozemků parc. č. 113/1, 113/2

Na jižním okraji obce, ve svahu obráceném k západu, východně od silnice je situován areál zámku čp.1, přístupný místní komunikací kolem rybníka Kaprný. Soubor nemovitostí sestává z vlastní nedostavěné budovy zámku čp.1 s kaplí, přilehlé zahrady s rybníčkem na východní straně ve svahu, dále z hospodářského dvora mezi zámkem a silnicí, který zahrnuje na severní straně přízemní bývalé chlévy (západní část patrová) a novodobě přestavěné jednopatrové obytné stavení čp.2 (patrně správce), na západní straně stodolu a další stodolu na půdorysu L tvořící jihozápadní roh dvora, mezi nimi vjezd a na jižní straně na stodolu navazující dvoupatrovou sýpku. Západně od sýpky v rohu dvora stojí přestavěná obytná budova (snad někdejší zahradní domek?) čp.48 a 53, pod terasou zámku zbytek drobné hospodářské stavby se sloupy v průčelí. Ke chlévům zezadu přiléhá ohrazený pás pozemku.