zemědělský dvůr

Z původního hospodářského dvora, umístěného u průjezdní komunikace směrem k zámku, se nezachovalo téměř nic. V SZ části se částečně zachovaly přízemní obvodové zdi z původních stájí s klenbebními oblouky a úzkými okennímio otvory ve špaletách. Z ostatních objektů zůstaly obvodové zdi nebo jen základové desky. Původní vzhled dvora: Obdélný půdorys na mírně se zvedajícím terénu. U průjezdní komunikace do zámku je vjezd, vpravo stáje, na pravé straně dvora rovněž stáje. Nalevo dvora vpravo u vjezdu byla novější část dílen, za nimiž se zvedá obytné stavení dvora. V pozadí celého areálu byla stodola. U obytného stavení v přízemí bylo 8 okenních os, uprostřed vchod, patro mělo 10 okenních os. Vchod byl tvořen prostým barokním kamenným portálem s nadsvětlíkem, fasáda byla zdobena jednoduchými lisénami. Uvnitř byla budova jednotraktová, s malou střední příčnou chodbou. Některé z přízemních místností byly sklenuty valeně či křížově, jiné byly plochostropé. Stodola měla troje vrata, pět okenních os s otvory podélně obdélnými s kamennými ostěními.