židovský dům

Okapově orientovaný řadový patrový dům má tři osy s trojdílnými ležatě obdélnými okny. Krajní osy v přízemí obsahují vjezdy, vlevo se segmentovým záklenkem, vpravo stlačeným půlkruhem. Levá strana domu obsahuje hloubkový trakt průjezdu (klenutého plackami a vzadu příčným segmentem), ze kterého je přístupný sousední dům č. p. 31. Pravá část přízemí má dvoutrakt barokního původu. Jeho průjezd klene valená klenba s trojbokými styčnými výsečemi spadajícími do vtažených pilířků. V dalších prostorách jsou plackové klenby, v části rovné stropy. Levá část domu se prodlužuje v dvorní křídlo, klenuté pruskými klenbami do pasů. Zde rovněž barokní portál, vedoucí do sklepa, zaklenutého valeně. Patro je plochostropé.