židovský dům

Jednopatrový řadový dům na hloubkové parcele levou stranou přiléhá k původní ohradní zdi ghetta, která je součástí obvodní zdi domu. Vstupní průčelí má nyní břízolitovou omítku, před touto degradační úpravou však mělo o něco menší okna v líci zdiva, rovné podokenní římsy a kordonovou římsu. Nyní má tříosé průčelí dvoukřídlá okna, v pravé ose pravoúhlý vstup. Směrem od ulice Hradní je fasáda završena trojúhelným štítem s jedním okénkem. V ohradní zdi ghetta zde - jsou zazděné dva segmentové otvory s klenákem, náleží snad starší poloze vjezdů do židovské čtvrti. Dispozičně je objekt plochostropým dvoutraktem s chodbou při pravé straně. Ploché stropy má rovněž patro. Směrem k ulici se v přízemí nachází hlavní pokoj s trámovým stropem (kolmo k průčelí). Objekt není podsklepen.